Otevřete brány dobrodružství s elektrokoly CRUSSIS modelové řady 10.9

5. 2. 2024
Vydejte se na neuvěřitelnou jízdu plnou vášně a svobody! Připravte se na dobrodružství jako žádné jiné s modelovou řadou elektrokol CRUSSIS 10.9 pro rok 2024! Tato kola nejenže nabízejí bezkonkurenční výkon a eleganci, ale ukrývají v sobě pravé srdce dobrodruha, které touží objevovat nové cesty a zažívat vzrušující dobrodružství.

E-Largo-10-9

Vstupte do dobrodružství s prvotřídními komponenty

Srdcem každého elektrokola modelové řady 10.9 je špičkový středový motor PANASONIC GX Ultimate, který je spojením japonské kvality a spolehlivosti a poskytne vám sílu a točivý moment 95 Nm potřebný pro překonání každého terénu. S baterií s články LG Li-Ion 36 V/ 720 Wh máte k dispozici dojezd až 170 km na jediné nabití, což znamená, že neexistuje místo, kam byste nemohli zajet.

S plášti MAXXIS Ardent a vidlicí ROCKSHOX FS Recon Silver RL Solo Air se zdvihem 120 mm bude každá vaše jízda plynulá a pohodlná. Můžete se tak spolehnout na nepřekonatelný zážitek z jízdy v jakémkoliv terénu.

komponenty_HT-10-9

Japonský PANASONIC: Pohon hodný závodníka

Zážitek z jízdy na e-biku s motorovou jednotkou PANASONIC GX Ultimate je pro každého příjemným překvapením, proto se těší čím dál tím větší oblibě napříč všemi generacemi. S točivým momentem 95 Nmváhou pouhých 2,95 kg nabízí tento japonský pohon neuvěřitelný výkon, spolehlivost a kvalitu. Bez ohledu na terén se s ním budete cítit jako král silnic.

Displej PANASONIC na řídítkách vám umožní mít plnou kontrolu nad vaší jízdou. S jeho elegantním designem a funkčností včetně USB portu pro nabíjení telefonucertifikací IPX5 je připraven vzdorovat jakémukoli počasí. Se třemi režimy asistencedynamickým režimem AUTO je váš výkon vždy pod kontrolou, což vám poskytuje optimální zážitek z každé jízdy.

panasonic-motor

Rámové velikosti a velikosti kol: Perfektní kombinace pro každého

S různými rámovými velikostmi a velikostmi kol si každý najde ideální kombinaci pro maximální pohodlí a výkon:

HT-10-9-tabulka-new

Vyberte si elektrokolo vyhovující vaší postavě a jízdnímu stylu! Nezáleží na tom, jestli jste spíše menší nebo vyšší postavy, nebo máte raději menší nebo větší kola, CRUSSIS má vhodné kolo pro každého.


Už se nemusíte obávat žádných kopců nebo nepřekonatelných výzev – modelová řada 10.9 od CRUSSIS je vybavena těmi nejlepšími komponenty, které vám umožní pohodlně cestovat i na těch nejnáročnějších trasách. Takže, kam se chystáte vyrazit na své další dobrodružství?

 

Barevná paleta: Oživte svůj styl

Ukažte světu svoji osobnost a jedinečný styl s pestrou nabídkou barev elektrokol CRUSSIS modelové řady 10.9! Odvážné tóny e-Guerae-Atlande-Fionna a e-Largo vás nadchnou stejně jako jednobarevné verze ONE-Guera a ONE-Largo. A pro ty, kdo chtějí spojit styl s pohodlím, jsou tu modely e-Guera a e-Fionna s nízkým nástupem pro ještě snadnější nástup a sesedání z kola.

Připojte se ke CRUSSIS

a zažijte neuvěřitelné chvíle plné svobody, vzrušení a nekonečných možností nejen s Jaromírem Jágrem!

Doporučuje Jaromír Jágr
Vybrané produkty k porovnání
0/5