Nová celoodpružená elektrokola CRUSSIS pro sezónu 2024/2025

23. 1. 2024
Pro sezónu 2024/2025 představujeme nová celoodpružená elektrokola, která posouvají hranice pohodlí a výkonu.

crussis-celoodpruzena-top (1)

crussis_favicon

Tato nová řada vysoce kvalitních elektrokol nabízí nejen špičkový design, ale také pokročilé technologie a bezkonkurenční jízdní vlastnosti. Připravte se na nezapomenutelné zážitky z jízdy, protože s  CRUSSIS pro sezónu 2024/2025 uvádíme cyklistiku do budoucnosti.

Elektrokolo CRUSSIS letos přinese do světa cyklistiky skvělé zážitky díky špičkovým motorům od renomovaných výrobců  Bosch a Panasonic. Tato kombinace výkonu a přesné práce zajišťuje optimální provoz, spolehlivost a jedinečný uživatelský zážitek.

Bosch Smart System: více než jen motor

Ústřední postavou pohonu CRUSSIS elektrokola je motor Bosch, který je doplněn inteligentním systémem Smart System. Tento systém přináší do světa elektrokol digitální revoluci, kdy všechny komponenty, včetně pohonného ústrojí, baterie a displejů, spolupracují v dokonalé harmonii. Aplikace Ebike Flow umožňuje personalizaci a sledování parametrů jízdy, navigaci a bezdrátové aktualizace, takže elektrokolo je vždy aktuální.

Středový motor Bosch Performance Line CX Smart System  s maximálním točivým momentem 85 Nm poskytuje výjimečný výkon. Jeho kompaktní rozměry umožňují rychlou akceleraci a podporu i v náročných stoupáních a zajišťují pohodlnou jízdu v každém terénu.

Baterie Bosch PowerTube 750 (750 Wh / 20,1 Ah)  nabízí dostatek energie pro každou výzvu. Díky odborným znalostem společnosti Bosch v oblasti bezpečnosti patří baterie k nejbezpečnějším na trhu.

Baterie je vybavena speciálními bateriemi, které se vyznačují vysokou odolností proti poškození.

Displej trenažéru Bosch Kiox 300  není jen ukazatelem rychlosti, ale stává se součástí životního stylu uživatele a umožňuje maximální využití oblíbených aplikací, jako je Diet nebo Apple Health.

komponenty_smart_system

Panasonic: japonská přesnost a vysoký výkon

Motory Panasonic jsou zlatým standardem kvality, precizního zpracování a  vysokého výkonu. Každý detail je pečlivě zpracován v Japonsku, aby byl zajištěn bezchybný provoz a maximální spolehlivost. Motory Panasonic, zejména model Panasonic GX Ultimate, který jsme speciálně vybrali pro modely s celoodpruženým zavěšením, jsou symbolem této japonské dokonalosti.

Středový motor Panasonic GX Ultimate nabízí působivý točivý moment 95 Nm, což znamená nejen vynikající výkon, ale také rychlý a plynulý rozjezd. S nominálním výkonem 250 W (max. 500 W) a hmotností pouhých 2,95 kg u celoodpružených modelů nabízí tento motor ideální kombinaci výkonu a lehkosti.

V kombinaci s  strong baterií s kapacitou 720 Wh umožňuje model Panasonic GX Ultimate dojezd až 170 km na jedno nabití. To je dobrá zpráva pro všechny, kteří si chtějí užít dlouhé vzdálenosti nebo dobrodružné výlety bez obav o dohon. Panasonic na celoodpružených modelech Crussis dělá z tohoto technologického skvostu nepostradatelného partnera pro všechny milovníky jízdních kol.

panasonic-motor

Uhlík nebo hliník? Máme obojí!

Naší filozofií je klást důraz na rozmanitost, a proto nabízíme elektrokola z obou materiálů - lehkého a tuhého karbonu i odolného hliníku. Karbonový rám nabízí lehkost a tuhost, zatímco hliníkový rám nabízí robustnost a odolnost v náročném terénu. Díky naší nabídce si můžete vybrat podle svých preferencí a potřeb.

Na výběr jsou různé velikosti rámů, a včetně 17", 19" a  21". Díky tomu si můžete vybrat ideální kombinaci velikosti rámu a kol pro maximální pohodlí a  výkon.

Výhodou je, že si můžete vybrat ideální kombinaci velikosti rámu a  kol pro maximální pohodlí a  výkon.

 

Vysoce kvalitní komponenty pro vynikající výkon

Chceme, abyste si užívali kvalitu, a proto jsme svá elektrokola vybavili výhradně komponenty vysoké kvality od věhlasných značek. Spoléháme na zkušenosti spolehlivých partnerů jako SRAM, Shimano, RockShox a Maxxis, abychom zaručili přesné převody, spolehlivé tlumení a vynikající trakci.

High-End

Limitovaná edice s Jaromírem Jágrem: Legenda 68

Jsme hrdí na to, že vám můžeme představit limitovanou edici elektrokol s názvem Legend 68 s podpisem legendárního hokejového mistra Jaromíra Jágra. Toto výjimečné elektrokolo je ztělesněním luxusu a výkonu a kombinuje špičkové technologie a design s nekompromisním výkonem.

Legend 68 je vybaven nejmodernějšími komponenty, které zaručují ten nejlepší možný zážitek z jízdy. Srdcem tohoto celoodpruženého elektrokola je výkonný motor Bosch, který zajišťuje plynulý a výkonný pohon. Přední vidlice a tlumič  Fox Factory zajišťují dokonalou kontrolu nad terénem a pohodlí při jízdě. Pohonné ústrojí SRAM poskytuje rychlé a hladké řazení, zatímco kola od DT Swiss zajišťují spolehlivost a odolnost i v těžkých podmínkách. Každý detail byl pečlivě promyšlen, aby Legend 68 nabízel optimální výkon a hladkou jízdu na jakémkoli povrchu.

Legend 68 je vyvrcholením naší trvalé snahy o inovace a vášeň pro cyklistiku. Každé elektrokolo z limitované edice je pečlivě vyrobeno s pdůrazem na detail, aby každému cyklistovi přineslo nezapomenutelný zážitek.

VT_JJ68_KV_SoMe-3

Přidejte se ke CRUSSIS a zažijte špičkový výkon a styl nejen s Jaromírem Jágrem!

Plně odpružená elektrokola CRUSSIS 2024/25

Vybrané produkty k porovnání
0/5