Oficiální tisková zpráva

7. 9. 2018
Firma CRUSSIS, český výrobce elektrokol a koloběžek, uzavřela exkluzivní partnerství s legendou českého a světového hokeje Jaromírem Jágrem. Jágr se tak stane tváří těchto velmi trendových dopravních prostředků, jež jsou určené aktivním lidem všech věkových kategorií.

jagr

Jaromír Jágr tváří českých elektrokol a koloběžek značky CRUSSIS

Firma CRUSSIS, český výrobce elektrokol a koloběžek, uzavřela exkluzivní partnerství s legendou českého a světového hokeje Jaromírem Jágrem. Jágr se tak stane tváří těchto velmi trendových dopravních prostředků, jež jsou určené aktivním lidem všech věkových kategorií. Sám koloběžku CRUSSIS vlastní, proto také jednatele společnosti Petra Výkrutu napadlo oslovit Jaromíra Jágra k partnerství. „Před dvěma lety jsme našli na sociálních sítích fotku, jak se Jaromír prohání na naší koloběžce. Ihned jsem kontaktoval Jaromíra, který se spolupráci nebránil, a tak začala první jednání, která vyvrcholila letos podpisem smlouvy,“ uvedl Výkruta.

Jaromír Jágr k spolupráci s CRUSSIS uvedl: „Spolupráce s CRUSSIS nám společně velice dobře sedla. Je skvělé, že propaguji něco, co z minulosti znám a co jsem již používal ke svému tréninku a pro svou práci ještě před podpisem smlouvy. Je pro mne velice důležité, aby spokojenost byla na obou stranách, a chci, aby se elektrokola a koloběžky CRUSSIS díky naší spolupráci dostaly co nejvíce do povědomí lidí.“

Prostředí Krkonoš

jagr

Natáčení a focení na Černé Hoře

Videospoty a fotografie, které propagují toto atraktivní partnerství a budou použity na online kanálech, byly natočeny a vyfoceny CRUSSIS týmem v polovině srpna 2018 ve SkiResortu Černá Hora – Pec. Videospoty, společně s celou online kampaní, poběží v průběhu podzimu. Celkový koncept a realizaci online strategie, včetně PR kampaně, má na starosti pražská digitální agentura MarketUP.

Registrujete se a vyhrajte kolo

Jaromír Jágr je tváří Crussis

Soutěž o elektrokolo podepsané Jaromírem Jágrem, na kterém sám při focení jezdil

Zároveň s online a mediální kampaní byla spuštěna soutěžní microsite, kde mají uživatelé možnost zasoutěžit si o elektrokolo podepsané Jaromírem Jágrem, na kterém sám při focení jezdil. Podmínkou je registrace na soutěžním webu www.jezdijakojagr.cz, který byl spuštěn v pátek 7. 9. 2018.

O CRUSSIS

Jaromír Jágr je ambasadorem značky Crussis

Jsme výrobce elektrokol a koloběžek

Jsme CRUSSIS Electrobikes s.r.o., výrobce koloběžek a elektrokol (výroba probíhá v České republice), dovozce doplňků a sportovního oblečení, vše pod vlastní registrovanou značkou CRUSSIS. Jsme jedním z lídrů na trhu elektrokol v České republice. V roce 2015 jsme otevřeli novou vlastní výrobní linku klasických kol, s kapacitou 8 000 kol ročně, s možností zvýšení až na 20 000 kol za rok. V témže roce byla také spuštěna vlastní výroba koloběžek CRUSSIS. V roce 2016 jsme se stali již plnohodnotným dodavatelem na českém trhu s nabídkou elektrokol, jízdních kol a koloběžek. Od jara 2016 jsme omezili výrobu jízdních kol a plně se soustředili na výrobu koloběžek. Náš tým se rozrostl o oddělení pro zahraniční odbyt a do konce roku se nám podařilo vyvézt koloběžky do více než 8 evropských zemí a dále pak do USA, kde jsme vystavovali naše koloběžky v Las Vegas, na největším americkém veletrhu Interbike 2016 a 2017.

Do sezóny 2017 jsme představili novou řadu elektrokol, u kterých je kladen velký důraz na moderní designy a rámové geometrie, jimiž se elektrokola CRUSSIS liší od konkurence. V průběhu dubna byla představena ucelená řada doplňků ke koloběžkám a elektrokolům, jako jsou helmy, sluneční brýle, rukavice, nářadí, světla, zámky, tachometry, brašny, košíky a lahve. Všechny pod vlastní značkou CRUSSIS ve vysoké kvalitě a povedených designech. Velmi významné bylo také uvedení kompletní řady funkčního sportovního oblečení na trh – od ponožek přes šortky, trička, bundy až po čepice. Vše opět pod vlastní značkou a v té nejvyšší možné kvalitě, kterou zaručuje výroba přímo v České republice. Na podzim 2017 jsme v Hovorčovicích spustili vlastní výrobu elektrokol s roční kapacitou 20.000 kusů.

Rok 2018 je rokem inovací. Naši flotilu jsme rozšířili o dvě zásadní novinky; karbonové horské elektrokolo s pevným rámem a celoodpružené horské elektrokolo pro ještě hladší jízdu v náročném terénu. Baterie směrujeme k té nejvyšší kvalitě článků a integrujeme je do rámů. CRUSSIS je první značkou střední třídy elektrokol v České republice, která tyto plně integrované baterie přinesla. Pro rok 2019 chystáme mnoho dalšího. Máte se na co těšit....
Vybrané produkty k porovnání
0/5