Natáčení s Jaromírem Jágrem

19. 12. 2018
V záři roku 2018 se tváří CRUSSIS stal hokejový Bůh Jaromír Jágr. Pro natáčení a focení našeho společného dne, jsme si vybrali Černou Horu v Jánských Lázních, kde se nachází ryzí příroda jejíž součástí jsou i nádherné cyklostezky vedoucí téměř po celé Černé hoře.

Natáčecí den s Jaromírem Jágrem

Neváhali jsme a vyrazili tak vstříc našemu společnému dni, natáčení a focení. Celý den utekl jako voda a nesl se v pozitivním a zábavném duchu. Díky skvělé spolupráci s celým Jágr týmem šlo vše hladce a bez komplikací. 
 
Ostatně, jak sám Jaromír Jágr uvedl „Spolupráce s CRUSSIS nám společně velice dobře sedla. Je skvělé, že propaguji něco, co z minulosti znám a co jsem již používal ke svému tréninku a pro svou práci ještě před podpisem smlouvy. Je pro mne velice důležité, aby spokojenost byla na obou stranách, a chci, aby se elektrokola a koloběžky CRUSSIS díky naší spolupráci dostaly co nejvíce do povědomí lidí.“
 
Na to, co z natáčení vzešlo se můžete těšit v průběhu sezóny 2019! Již nyní ale pro Vás máme video z backstage, kde jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější střípky z celého dne. Tak mrkněte! 
ikona play
YouTube placeholder
Jaromír Jágr - natáčení
Vybrané produkty k porovnání
0/5