Jaký druh elektrokola je pro vás ten pravý?

29. 3. 2021
Elektrokolo nekupujeme dnes a denně, proto je důležité nepodcenit jeho výběr a nechat si raději poradit od odborníků v oboru. Ještě před samotným nákupem elektrokola bychom si měli ujasnit několik základních požadavků. Odpovězte si na následující otázky, které vám pomohou s určením priorit při nákupu. Pro koho bude elektrokolo určeno? S jakým záměrem si elektrokolo pořizujete? Jaký typ terénu chcete na elektrokole absolvovat? Jakou částku jste ochotni do nákupu investovat?

e-Cross-7-3-4 (1)

Horská elektrokola CRUSSIS jsou vhodná do hornatých, kopcovitých terénů. Plně je ocení zákazníci, kteří hledají sportovní vyžití. Prémiová elektrokola jsou dimenzována do náročného prostředí. I když nejste fyzicky zdatným cyklistou, s jejich pomocí zdoláte i prudká stoupání a terénní nástrahy.

Modely této řady jsou vyrobeny z nejkvalitnějších, značkových komponentů a vybaveny špičkovou baterií PANASONIC.

Krosová či treková elektrokola jsou svojí specifikací vhodná pro universální použití. Mohli bychom zjednodušeně říci, že jsou kompromisem a zlatou střední cestou mezi městským a horským elektrokolem. Krosová elektrokola CRUSSIS se stanou vašim spolehlivým partnerem na delší vyjížďky po silnici a podrží vás i v mírně prudkém stoupání. Pokud byste rádi skloubili lásku k poznávání krás lesních cestiček a kopců s jízdou po městě, tak jste právě našli správného parťáka na cesty.
Jak už samotný název napovídá, městská elektrokola jsou vhodná do ruchu města i na vesnici. Ideálně se hodí na jízdu po městských silnicích a zpevněných cyklostezkách. Jejich benefitem je konstrukce s nízkým nástupem zajišťující pohodné nasedání a sesedání z kola, což výrazně usnadňuje cestování hlavně seniorům. Ať už v sedle městského elektrokola vyrazíte do zaměstnání, školy nebo na nákupy, věřte, že cestování s ním si nebudete moci vynachválit. Neznáme lepší variantu cestování, jak se vyhnout dopravní zácpě a mačkání v městské hromadné dopravě, než se volně rozjet do ulic na elektrokole CRUSSIS.
Vybrané produkty k porovnání
0/5