Hlavní výhody elektrokol, které musíte znát

7. 5. 2020
Po vlastním elektrokole touží téměř každý ve vašem okolí. Co stojí za úspěchem tohoto dopravního prostředku? Proč je lepší než klasické kolo? Prospívá jízda na elektrokole zdraví? Objevte výhody elektrokol také vy!

Jízda bez věkových a terénních limitů

Představte si pořádný rodinný výlet. Takový, kterého se mohou zúčastnit malé děti, dospívající, rodiče, prarodiče. Výlet, jehož trasa povede i přes strmé kopce. Pokud byste vyrazili na obyčejném jízdním kole, pravděpodobně by se brzy ozvala bolavá kolena babičky, dědečkovy potíže s dýcháním a pláč malé Aničky doprovázený větou: ‚‚Tati, já už nemůžu!‘‘
 
Ne tak s elektrokolem! Na něm si nastavíte požadovanou obtížnost jízdy - to, jak moc vám bude při jízdě pomáhat motor - a díky elektrickému pohonu snadno zdoláte i nejnáročnější kopec. Bez nadměrné námahy, bez nutných přestávek. Zůstane vám pouze požitek z jízdy, pohybu a chvil strávených s blízkými.
Ačkoliv by se mohlo zdát, že jízda na kole s pohonem vede ke zlenivění, opak je pravdou. Elektrokolo vás sice nenutí překračovat vlastní fyzické limity, ale zároveň vás k pohybu motivuje. Zvládnete dojet mnohem dál, množství času věnovaného fyzické aktivitě se prodlouží a s ním i váš pobyt na čerstvém vzduchu. Navíc můžete postupně navyšovat zátěž čili svou kondici nejen udržovat, nýbrž i zlepšovat.
Rozlučte se s nekonečnými dopravními zácpami, nepříjemnými pachy v hromadných prostředcích i s pocitem, že okamžitě potřebujete druhou ranní sprchu, sotva doběhnete do práce. Na elektrokole dorazíte vždy včas, aniž byste se zapotili a navíc ušetříte! Jeden kilometr vás totiž vyjde na méně než 5 haléřů.

Cestování ohleduplnější k životnímu prostředí

Přispějte také vy svým dílem k ochraně přírody. Cestujte bez emisí na elektrokole! Ačkoliv vás při jízdě bude pohánět motor, nebudete vypouštět do ovzduší žádné zplodiny. Cestování na elektrokole Crussis je tedy 100% ekologické!
023_crussis_20200916
Vybrané produkty k porovnání
0/5