Crussis a Jaromír Jágr v reportáži FTV Prima

31. 5. 2019
Že Jaromír Jágr, tvář naší značky, slavnostně představil na veletrhu FOR BIKES e-bike Jágr 68, jsme informovali již před časem. Dnes tu máme pro vás reportáž z celé akce, kterou odvysílala FTV Prima ve sportovním magazínu Sport Star.

ikona play
YouTube placeholder

Když se Jarda Jágr na veletrhu objevil, jako by se zastavil čas

Začíná reportáž FTV Prima a je to skutečně pravda. Jaromír Jágr si opravdu ono sobotní odpoledne přivlastnil velkou část letňanského veletrhu pro sebe. Stačilo k tomu jediné, jeho charisma a zářivý úsměv, jak se ostatně v reportáži dozvíte.
 
Jágr vyvrací domněnku, že elektrokola jsou podle některých pouze pro seniory: „Ale tebe nikdo nenutí si to elektrokolo zapnout! Já jsem jezdil hodně na kole, ale měl jsem výhodu v tom, že ten kopec jsem měl za barákem. Ale vem si třeba, že ten kopec za barákem nemáš a musíš jet někam 30 kilometrů, abys tam mohl trénovat,“ říká Jágr. „Ten trénink pak můžeš jet naplno a nemusíš se bát, že se po tréninku budeš muset ještě 30 kilometrů vracet zpátky. Prostě zapneš elektrokolo a to tě doveze domů,“ zhodnotil se vtipem sobě vlastním v reportáži Jaromír Jágr fakt, že na e-biku se dá parádně potrénovat.
 
 V reportáži se dále dovíte, co vše je vyobrazeno na e-kole Jágr 68, nebo jaký sport Jaromír Jágr nemá rád.
FTV Prima do svého vysílání zařadila rovněž soutěž o elektrokolo Crussis, jejímž vítězem se stal pan Martin Jelínek. Na video z předávání elektorkola se můžete těšit zase příště.
Crussis _Jaromir_Jagr_FTV Prima
Vybrané produkty k porovnání
0/5